Katthjälpen

En blogg om det vardagliga livet för katterna hos Katthjälpen.

Var tog Livs familj vägen?

Publicerad 2013-07-15 18:43:48 i Allmänt,

Hej alla kattvänner!
 
*Det är lite av en utmaning det här att skriva på distans. Befinner mig just nu i ett soligt Berlin men det kommer minsann ett inlägg ändå.
 
*Sommar är ju en tid då många liksom jag flyr hemmet och hamnar på semesterorter runtom i världen. Andra hyr stugor och myser där hela semester igenom. Efter någon dag har man fått sällskap av en otroligt kelig och tillgiven katt som man mer än gärna tar hand om. Anar ni vart jag är på väg? Just det, sommarkatter. Detta sorgliga fenomen återkommer varje år och den stora boven är ren okunskap; skrönor såsom att katter klarar sig bra i det vilda, katter är rovdjur och kan hitta mat på egen hand, katter har nio liv och så vidare. Men det är så fel, fel, fel. Vi på katthjälpen vill sprida information om vad som egentligen händer med dessa små sötingar efter att semesterfirarna åkt hem. Och det är många gånger ingen rolig historia det.
 
*Såhär kan ni hjälpa till! På vår hemsida finns olika blad som är färdiga att skriva ut. Ett är om sommarkatten Liv som ni hittar här och vet ni om ni har en anslagstavla i närheten av där ni bor så vore vi jättetacksamma om historien om Liv hamnade just där. Hjälp oss att sprida detta så att katterna slipper lida. 
 
 
*Hjälp oss att hjälpa! Tack!
 
/Marie

Kommentarer

Postat av: Malin Nordfält

Publicerad 2013-07-15 20:12:13

Blir ledsen och vansinnigt arg hur kan man vara så grym :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela