Katthjälpen

En blogg om det vardagliga livet för katterna hos Katthjälpen.

Nattgäster

Publicerad 2013-05-20 22:37:00 i Allmänt,

Hej kattvänner!
 
*Vi ska ju flytta och försöker förbereda katterna på bästa sätt. Matskålarna placerar vi inne i transportburarna så att katterna ska vänjas vid dem. Ibland provar vi att stänga luckan för att ta det ytterligare ett steg. Funkar bra ibland, mindre bra andra gånger. 
 
*Minna och Manja verkar tycka att de ska åka i vanlig kartong när det väl är dags för flytt.
 
Minna.
 
Manja.

*Tiara tog allt med ro. 
 
Today I feel like not gonna do anything...

*Hon är tillsammans med Tusse-Mys den keligaste katten hos oss. Hon är jättelätt att klappa, kanske mest för att det är det bästa hon vet. Och räkor såklart.
 
*Inne hos familjen mys satt Daisy och tittade drömmande ut genom fönstret. Kanske funderade hon på hur det kommer att se ut på det nya katthemmet. 
 
Hmmm, jag ska ha ett stort klösträd, en mysig filt och absolut ingen
dammsugare!

*Fast det är sanning med modifikation. Daisy är den av de fyra katterna i det rummet som brukar ta det coolast när jag drar fram dammsugaren. Baloo brukar däremot sticka i vild panik.
 
Baloo.
 
*Man har förresten lagt till en funktion på bloggens statistiksida, nämligen när ni väljer att besöka bloggen. Katter är ju nattdjur och så verkar även ni vara.
 
 
/Marie

Kommentarer

Postat av: ann-kristin

Publicerad 2013-06-11 19:23:03

Hej Marie!
Vad söt Tiara är,på bilden då hon ligger på soffan.Hoppas att du lägger in fler bilder på henne.Jättekul att titta på alla bilderna stora som små busfrön.Du gör ett bra jobb,som dokumenterar bilderna och skriver om livet där på katthemmet.Tack.
anki.

Svar: Javisst är hon söt som en docka och hon är ganska lätt att fotografera så hon kommer säkert med fler gånger. /Marie
Pippi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela